OpenMoko Nutid & Framtid!

Nu har jag fått leka ett tag med SDK:n (software development kit) Och OpenMoko emulatorn och jag gillar skarpt det jag fått känna på hittils

Och att mjukvaran är ”fri” är klart en fördel då man som avancerad användare har möjlighet att verkligen skräddarsy sin telefon och dess mjukvara (eller som distributör men med större frihet än i dag) så det känns som om den har framtiden för sig.

17 Contacts-main-guidelines

Jag håller tummarna för att Sean och gänget i Taiwan kan hitta nån Neo 1973 som jag kan få testa av lite och känna på rent fysiskt (även om den modellen är på god väg att ersättas plus att den kan vara lite buggig)

Framtiden för OpenMoko ser ljus ut helst nu när den nya platformen är på god väg att lanseras dvs ”Neo FreeRunner” som bland annat inkluderar wifi och en hel del nyheter under skalet .

Ska försöka få tag i lite fler data om nya platformen så jag kan delge omvärlden med detta

Post Author: The Gadgeteer