Ny Imac-version på gång

Enligt uppgifter är Apple på väg att lansera en ny Imac. Spekulationerna har dragit i gång de senaste veckorna och flera källor är säkra på att den uppdaterad version kommer släppas redan om några veckor. Samtidigt sälj de äldre och nuvarande modellerna ut till reapriser.

iMacs

Under veckan har flera olika medier och uppgiftslämnare spekulerat i att Apple är på väg att lansera en ny produkt. Den här gången rör det sig om en lansering av en helt ny Imac. De flesta som tror att lanseringen faktiskt kommer äga rum har fått vatten på sin kvarn då Apple och deras samarbetspartners har börjat rea ut de nuvarande Imac-modellerna. Det är bland annat Apple Insider som rapporterar om att en ny modell kan vara på gång redan om några veckor. En del menar att den senaste versionen kan finnas tillgänglig redan om någon vecka, det vill säga innan augustis slut. Det är dock mer troligt, om nu lanseringen ska äga rum, att det kommer ske någon gång under hösten. Apple har hamnat i vissa problem tidigare med alldeles för snabba släpp av nya produkter, då intresset har varit enormt och de inte haft möjligheten att möta kraven och den stora efterfrågan. De har säkert lärt sig av sina tidigare ”misstag” med för små lager och förhastar inte lanseringen av den nya Imac:en.

Ett annat tecken som visar på att det kan bli just så är att Apples VD Tim Cook tidigare har berättat att han de var alldeles för tidiga med lanseringen av den senaste Imac-versionen, vilket ledde till just det problemet som nämnts: att det inte kan mäta kraven på den stora efterfrågan. I de nya ”macarna” kommer Intels nya processorarkitektur Haswell att finnas. Den har redan introducerats i Macbook Air och kommer fortsättningsvis finnas i de nya produkterna.

Följer du allsvenskan i fotboll kan du så klart göra det i den nya versionen av Imac. På bet365 kan du hitta mängder med sportspel.

 

 

 

 

 

”I efterhand så önskar jag att vi hade släppt den efter årsskiftet, sade han då

 

.
De nya Macarna kommer att innehålla Intels nya processorarkitektur Haswell. Haswell har redan introducerats i Macbook Air.

 

’’’

En ny Imac kan lanseras – om bara några veckor.Det ryktet har börjat spridas som en löpeld.Anledningen: Apple rear ut de nuvarande modellerna.

 

I veckan har flera av Apples största samarbetspartners börjat rea ut diverse Imac-modeller. Detta har fått flera stora analytiker och sajter att dra slutsatsen att en helt ny modell av datorn är på ingång, skriver Apple Insider.
När den nya Imac:en kommer är än så länge oklart. Vissa rapporter har gjort gällande att den kan finnas på marknaden redan innan månadens slut, men många tror att det kan dröja ytterligare ett par veckor för att Apple ska klara av att möta efterfrågan och inte hamna i samma situation som de har gjort vid tidigare lanseringar, då de inte har haft tillräckligt stora lager för att klara av det stora intresset.

Cook ångrade sig tidigare

Något som tyder på att det kan bli det sistnämnda är att Apples VD Tim Cook tidigare i år medgav att han ångrade att de släppte sin senaste Imac så pass tidigt.
– I efterhand så önskar jag att vi hade släppt den efter årsskiftet, sade han då.
De nya Macarna kommer att innehålla Intels nya processorarkitektur Haswell. Haswell har redan introducerats i Macbook Air.

 

 

 

Post Author: The Gadgeteer