Äntligen dags för mig nu!!

Hej, jag är zeraph som är den ”Officiella” fotografen på prylparadiset.

Jag kommer blogga mycket om musik och spel jag är intresserad av och kommer att sköta allt så bra jag bara kan.

Först och främst så ska ni veta att jag kommer även blogga om diverse konserter och festivaler nu i framtiden också och även om olika instrument och tillbehör (endast till gitarr och möjligtvis bas dock) så ni som är musik intresserade får lite kul att läsa med.

 

Jag är intresserad av rock och metal musik men har även punk och goth grupper som är nära hjärtat som jag kommer ge mer ingående bedömningar av.

Cloud XIII

En bild från Final Fantasy XIII Versus som är sagd att komma under år 2009 och en rejäl hype för mig som är ett fan av Final fantasy VII

Post Author: The Gadgeteer