Näpp inget kul Här i Jul

Jul Igen

I vanliga fall så brukar jag alltid dra igång nåt kul här på Prylparadiset runt jul, dvs lite julkalender kombinerat med tävling och på det sättet försöka göra Er där ute lite julglada, men i år måste jag tyvärr ta ett steg tillbaka.

sad-santa, Jul, igen
Jul

Ok det har troligen märkts att det inte har varit samma glöd här på ett tag och efter en del personliga tragedier (min mor gick bort och allt efter det) så har inte riktigt energin funnits där.

Dom få inlägg som dykt upp under 2015 har varit saker som letat sig in från Ebay som jag har kunnat fixa ihop och gjort nåt kul med, men jag kan inte tävla ut dom prylarna då dom inte riktigt är i skick .

Det har också inneburit att jag inte plockat in nåt som tester och ärligt i år har jag inte råd att tävla ut biobiljetter (nej det blir en smal PrylParadis Jul även för mig själv i år) och det har gått så långt att jag funderat på att lägga ner skrivandet.

Vi får se efter Jul, kanske kommer glöden tillbaka och orden hittar fram ut på sidan. Jag hoppas det, Jul är en trevlig tid och det hade varit trevligt att allt hade kunnat vara som vanligt.

Prylparadiset har aldrig drivits för att tjäna pengar utan varit ett kul ställe för mig att skriva lite om dom prylar jag varit intresserad av eller som hjälpt till i jobbet och på fritiden .

I Vilket fall så Önskar jag Er alla som kommer in här och läser, en riktigt God Jul ett Gott Nytt År och att nya året 2016 kommer ge just Dig allt som du vill hända.

Sköt om Er där ute. och ha som sagt en Underbar Jul, det är Ni värda allihopa utan undantag,

 

Janne Eriksson

Prylparadiset

Post Author: The Gadgeteer