Motorola en resa i tiden

Min första Mobiltelefon var en Motorola, det här var på den tiden som man kunde räkna batteritider i minuter istället för timmar och när lurarna hade utdragbara antenner för att verkligen visa att ja jag har faktiskt en Mobiltelefon

02MotorolaMicroTacInternational5200NostalgiMobiltelefonXL

Ok jag hade det ändå bättre än min sköna fru som fick en NMT Motorola ja den här versionen utan display som man stoppade in AA batterier i (som den gjorde slut på snabbare än man hann säga oooops

tn_1995-motorola

Idag håller jag också på med Motorola, fast inte på Mobilsidan utan jag har fastnat för radiokommunikation, och det har blivit en hel del affärer på Ebay för att skaffa riktigt kul saker, ja som dom där radio prylarna man ser på Film, Motorola Saber som man kan känna igen som FBI eller Polisen i filmerna använder.

Så Nu väntar jag på svar från Motorola om det är möjligt att komma över lite mjukvara för att få dessa pjäser att fungera som förr, plus att sätta dessa i arbete för min trevliga CosPlay hobby, eller ok för mitt sidospå UmbrellaSecurity Sweden haha

Man ska ju försöka att ha så kul som möjligt och vad kan vara roligare än att klä ut sig, träffa likasinnade knäppisar och göra nåt riktigt skruvat tillsammans eller hur

saberR

Ha en skön Vår där ute

Inläggsförfattare: The Gadgeteer