Koll på ekonomin, My MoneyBook fixar det

Ekonomi, med tanke på mina ekonomiska experiment med FrankenMac:ar och liknande så kan jag lätt säga att det ligger mig rätt varmt om hjärtat just nu.

kassabok

Men att kuta kring med papper och penna  I dagsläget (som när man var ung och okysst fläckvis) funkar inte längre, för det är väl inte lika hightech att hala upp blocket ur fickan närdet idag ligger en iPhone tryggt I den och tillfredställer ens mest grundläggande behov av medial närvaro, kontaktbarhet och leksaker (och sociala devirat av samvaro)

Så då var det helt ok att ladda hem en app som naturligtvis gör att man ser mycket koolare ut I snabbköps kön eller på pressbyrån, dvs My Moneybook appen.

MyMoneyBookFront

Att den ser ok ut med grafer färger och siffror är helt godkännt dvs visuellt, men ettrejält plus är att den faktiskt fungerar som verktyg är helt klart en teknisk bonus.

Den hämtar valutaformat från landsinställningarna och eftersom den är översatt till Svenska så är det du ser på rätt språk.

De närmsta veckorna (Åren?) ska jag nu använda den härappen som ovanpå allt annat som springer på min iPhone just nu känns som en favorit ….

-=Maniac=-

Post Author: The Gadgeteer