Kära Tomten (JulKlappar för PrylNördar)

Kära Tomten!

Jag vill gärna i år ha en iPad även om Apple verkar ha glömt bort lanseringen i norden före jul (många handlare var besvikna i tisdags när inget blev meddelat) men jag kan tipsa om att JME-Data har några som lätt går att packa ner i säcken

Skulle den ha tagt slut så vill jag fortfarande inte att du kommer dragande med nån kaffekokare, kaffe smakar bäst i pressen och den gör fler koppar än bara en.

Nej Om iPad’en är slut så kolla förbi Expert och se om det landat några icke mållgan e-book readers där Kendo M7 låter fortfarande som nåt trevligt trots att priset inte verkar vara astronomiskt

Om du nu inte heller skulle ha plats för den där i dom djupa vecken i tomtesäcken så ge mig lite tur istället så kan jag satsa på http://spelparadiset.se ‘s tipslista och skaffa mig den själv.

Vilka mer saker hade kunnat vara trevligt i jul?

Smarta telefoner är annars rätt trevligt, men nu fick jag en SonyEricsson X10 mini tack vare FB och Xperia raketen så en surfplatta hade varit trevlig, eller nåt annat som får mig mer aktiv på den sociala delen av nätet.

Din hängivne JsE

Post Author: The Gadgeteer