Jultankar och Resor

Nej det blir ingen tävling i år, intresset var i princip obefintligt när det kom till kritan till slut.

Så japp ingen tävling…

iberia

Men nu över till Resor, och ja i December (ja rätt snart) så bär det av till Chile med ja du kanske gissar rätt just Iberia.

Så vad har det nu då med prylparadiset att göra, jo faktiskt en hel del .

Flygresor nu!

www.tripstyle.se så skriver jag just nu om en resa som kommer nu under Lucia, en resa till Chile.

Min första resa dit 1993 var rätt omtumlande (underbart land underbara människor) helst då vi flög i ett av Aeroflot’s plan som inte hade några häftiga options nej ingen inflight film eller ens musik utan mera som ett stort transportplan fullt med folk en klart annorlunda upplevelse.

Min andra resa till Chile blev med Lufthansa 2000 och jo nu fanns det både film och klart bekvämare plan än Aeroflot planet, men nu så blir det Iberia.

Det som är klart spännande nu för tiden är att på långa flygningar så kan man komma åt Internet, ja planen kör det via satelliter numera vilket också tillför att det går att ringa.

cobertura_gsm_esquema_626

Så planen är att live recensera flygningen och dom trevliga options som man nu kan få idag när man flyger, ja jämfört med hur det var tidigare under långresorna, för det ingår allt från individuella skärmar och diverse annat riktigt trevligt som gör att en 22 timmars flygning.

Så nu får vi se vad som händer när vi hamnar i luften, och vad som går att göra (och vad som inte fungerar) dvs allt från hur gsm systemet fungerar på planet och naturligtvis hur dyrt det blir.

Ska där emot bli riktigt trevligt att prova Iberia den här gången, har i princip åkt med dom flesta flygbolagen (i jobbet då) förut plus att jag ska lägga upp lite kring utrustningen jag ska använda för det blir en del saker som ska följa med nu 🙂