JulHysteri och Udda telefoner

Det märks där ute att det är Jul, det är sällan som man ser så många människor som rycker och sliter i saker som besatta att hitta just den där julklappen som man nu förväntas ge bort.

Julklappar är en rätt knepig sak, jag har en kompis som varje år kommer med dom mest otroliga julklapparna dvs genomtänkta och verkligen tagna från hjärtat, så jag frågade vad hemligheten var att hitta just rätt sak till rätt person.

Ford-Evos-Concept-for-Santa-Clau

Svaret blev att han köpte saker som han själv egentligen ville ha och som han tyckte om. Och då kommer den här trevliga känslan av att ha köpt dom där ogenomtänkta klapparna varje år, alla Alladin askar som ryckts fram i sista sekunden och alla dom där klapparna som hejdlöst har köpts på någon Ok / Statoil mack för man kommer på att faster Ruth har glömts bort i julyran.

Livet är ett underligt ställe att tillbringa sitt liv och leverne i och underligt är väl rätt bra , så Nu ska jag ut och jaga rätt på den där Rödklädde snubben som har en knepig Skorstens fetishm och tala om för snubben vad jag önskar mig i JUL så han inte missar något.

Tror jag på Tomten? Tacka fasen för det har Du inte sett alla tomtar som luffsar kring på stan för att inte tala om alla mina tomtar på loftet som luftas dagligen

Ha en skön natt/morgon

// Janne

 

Post Author: The Gadgeteer