Jul-Tävlingen Dag – 4

Japp det går framåt och redan är vi framme vid Dag 4 på tävlingen, och det är jätte kul att läsa svaren på frågorna som dimper in till oss här .

jul-tävling

 

Den här gången är det lite svårare kanske då Vi inte lagt till någon ledtråd, men jag tror att mina sköna läsare ändå kommer att hitta rätt i allt det här eller hur 😉

Det är också dags för mig att sparka igång lite skrivande om julklapps tips och tipsa om saker för dom flesta plånböckerna, för det är inte mer än rätt att tänka på att alla ska kunna hitta något som passar men ändå blir uppskattat.

För det är väl så att det kanske inte alltid är något prylmässigt som behöver köpas, ibland räcker det med ett presentkort eller en upplevelse (ja jag vet att det kan låta lite knepigt att komma från en prylfanatiker att skriva om annat än just prylar)

Dom senaste dagarna har jag i alla fall nördat runt med servern som jag skrivit om igår dvs HP media servern som jag räddade från att hamna i återvinnings rummet och som just nu står och har börjat dela film och musik i min lägenhet för fullt, nästa steg blir att försöka se vad mer man kan göra med den dvs mervärdet i att kanske kunna styra lite värme, lampor och kanske kunna hålla reda på vad som fattas i kylskåpet (innan man kommer hem från jobbet så man slipper köra extra)

För för mig är det just mervärdet i vad prylarna kan göra för mig och inte prylen i sig som känns viktig, användbart ska det vara eller hur

Så lycka till nu med dagens frågor och glöm inte att titta in på www.facebook.com/prylparadiset.se för där kommer det också tassa runt lite nissar med tips och kanske lite julklappar från Oss till Er

 

 

Post Author: The Gadgeteer