Jul-Tävling hos Prylparadiset

Jul-Tävling

I går 30/11 så körde Prylparadiset’s jul-tävling igång och gårdagens fråga var lite kring ett inlägg här på sidan, men nu är vi inne i december och dags då naturligtvis för nästa fråga .

Vi kommer lägag en ny fråga varje dag på tävlings sidan  och det blir priser varje vecka för dom som nu hänger med.

jul-tävling

 

Så vilka priser kan man nu förvänta sig på den här tävlingen nu då?

Lite lotter lite presentkort några av våra test exemplar och sedan som den stora finalen den 23/12 så tävlar dom ihärdiga om lite smarta telefoner från Samsung & Sony bland annat.

Så ja det kan bli lite julklappar till våra sköna läsare  blandat med lite trevliga julklapps tips och en massa sköna artiklar kring lite av varje.

Just nu samarbetar Vi med www.motormaniac.se med en smart ide för bilen, och det är väl lite extra på tapeten nu med dom nya lagar som kommit kring hanteringen av mobiltelefoner när man nu kör (ok jag kan ha svårt att tänka mig att sms.a medan jag kör bilen )

jul-tävling

 

Men nu ska inte jag sitta här här och predika utan jag önskar Er alla lycka till med tävlandet och jag hoppas ni kommer tycka om priserna och tipsen som kommer dyka upp här nu medans vi tassar vidare mot Julafton och ja jag räknar med att vi alla har varit snälla under 2013 så vi förtjänar verkligen dom här julklapparna med råge

Så vad önskar Ni er i julklapp nu då? lägg in tips på www.facebook.com/prylparadiset.se och hjälp till att tipsa varandra om trevliga och användbara saker som kan förgylla tillvaron och naturligtvis förenkla 🙂 för det är vad just våra trevliga prylar nu ska göra, underlätta förnöja hålla oss socialt tillsamans och ha så kul som möjligt under tiden

Prylparadiset önskar Er alla en trevlig tävlingstid och en God Jul

Gadgeteer

 

Post Author: The Gadgeteer