JOORS stänger ner

Nu försvinner den andra gratis tjänsten på nätet, på¨ett sätt som faktiskt för tankarna till gamla BIP (Bottnia Internet Provider som erbjöd reklamfinansierat gratis uppringt nät på den tiden det begav sig) och nu meddelar JOORS att man stänger butiken, trots alla inlägg tidigare om hur tjänsten skulle utvecklas till något större

Joors_Modem_ZTE

 

Vad som har hänt går det väl mest att spekulera kring men det vanliga brukar vara att erbjuda något och finansiera det via reklam är en svår svår väg att gå, nu får vi se om det finns någon som vågar ta upp den stafett pinnen i framtiden nu när både FOGG och JOORS nu valt att ge upp

 

Viktigt meddelande från Joors

Ditt abonnemang från Joors avslutas

Joors har sedan 2012 erbjudit mobilt bredband helt utan månadsavgifter. Vi skapade världens första reklamfinansierade bredbandsoperatör och har fått många nöjda, engagerade användare.

Vår affärsidé var utmanande, vi har satsat väldigt mycket tid och pengar på Joors, men nu har vi inte längre möjlighet att fortsätta vår verksamhet som en svensk operatör. Vi tvingas därför avsluta alla abonnemang den 9 juni 2014. Vi är väldigt ledsna över att behöva göra detta och beklagar verkligen att tjänsten måste stängas ner.

Vi planerade att lansera många nya funktioner. 4G, mobiltelefoni, stöd för smartphones och mobila routers är bara några exempel på funktioner under utveckling.

Än en gång beklagar vi att Joors måste stängas ner. Vi förstår att detta kan ställa till det för er som inte har någon annan uppkoppling tillgänglig. Vi skulle väldigt gärna vilja fortsätta, men det är helt enkelt inte möjligt längre. Tjänsten kommer som sagt fortsätta att fungera till den 9 juni 2014.

Vi tackar alla användare för den här tiden, vi har fått mycket positiv feedback under de här åren. Har du några frågor är du välkommen att kontakta support@joors.com.

Hälsningar alla på Joors

 

Post Author: The Gadgeteer