Lg R200 Med sideshow

Så med drömmande ögon så har jag än en gång styrt min väg till Lg’s webbsida, det går inte att undvika att tycka om den senaste som verkligen utnytjar styrkan i Vista, jag talar då om just ”Sideshow” dvs möjligheten att kunna ha koll på kalender, e-post, musik mm via en liten yttre skär, utan att behöva veva igång hela datorn.

Jodå en vacker dag kanske, men just nu så är det mest att bråka med min stackars D400 … men det är gammalt nu  på samma sätt som min laptop

R200-SS-350pxAlt1_LG01 R200-SS-350pxAlt2_LG02

R200-SS-350px_lge

Real Windows Vista® Home Premium
• Intel® Core™2 Duo Processor
• Side Show
• ATI® MobilityTM Radeon® Graphic
• 667MHz DDR2 minne med Dual Channel Support
• Bluetooth : BlueCore™4
• Intel® Wireless WiFi Link
• DVD Super Multi
• PCMCIA Card Type II
• 5-in-1 minneskortsläsare : XD, SD, MMC, MS, MS PRO

Model

R200-D.CPSSV

Inläggsförfattare: The Gadgeteer