Its in the Touch of your hand

Jag är fashinerad, snubblade in på en hemsida och fick ögonen på en dator som jag bara känner att jag VILL ha.

Vilken talar jag om då? Jo HP’s Touchsmart, för även om jag inte vet ett jota om hur prestanda bejakande den är, eller hur den fungerar så har designen tagit mig och ruskat om mitt pryl fashinerade sinne ordentligt.

hp-touchsmart-iq520-desktop-pc_400x400

12000 drygt för den billigaste modellen  är kanske inte hela världen, men jag har inte den ekonomiska basen just nu, HP har i alla fall lyckats med designen på den här maskinen (och många fler) och har börjat få bort stämpeln av tråkiga arbetsmaskiner och transfererat över till snygga och intressanta medier för kreativ utveckling

Min vision är att ha en sådan som kreativitetsmaskin kopplad till min superhypade HomeServer och en het HP skrivare så jag kan pränta ut mina små tankar på det underbara mediet, papper……

CD028B_400x400

Kolla in den här Nya sköna C6300 på www.hp.se  den pryder väl sin plats i vilket hemmanätverk som helst där det behövs utskrifter (det är väl mer regel än undatag när ungarna kommer hem och suckar att det ska skrivas ut, och att skolans skrivare är såååå usla..)

Post Author: The Gadgeteer