Ipod Touch och 3.0

Den ipod touch som snerae kommer läggas upp som tävlingsvinst har nu fått sin 3.0 uppdatering, eftersom jag sedan tidigare uppdaterat min Iphone (ca 5 minuter efter mjukvaru släppningen) så var det inte direkt några större problem med uppdaterandet.

Pluggade glatt in Touchen i min trevliga Laptop, och valde uppdatering när maskinvaran väl poppat upp i gränssnittet, och efter några minuter och 75 kr fattigare så kunde jag ta en titt på när Ipod Touchen gick genom uppdateringsproceduren.

touch3

Efter ett gäng minuter och omstarter så kunde jag bekanta mig med gränssnittet och börja plocka tillbaka musik podcasts och musik och nu så ligger den här i väntan på att se hur populärt tävlingar kommer vara här på prylparadiset, ta en titt på Dell Axim Tävlingen , utvärderingen av den kommer ligga till grund för hur upplägget kommer vara framåt, dvs öresauktion på testexemplaren, eller om Ni vill tävla 🙂

En fördel med nya mjukvaran är att man äntligen kan använda Bluetooth lurar med ipoden och att tangentbordet också blivit mer anpassat för oss som skriver på svenska.

Post Author: The Gadgeteer