Iphone eller inte?

Precis som aftonbladet skriver så har det varit turbulent kring ryktena om Iphone i Sverige, allt från hur den kommer fungera (3G är väl det minsta som borde integreras i den stackaren) och vilken operatör som kommer få möjligheten att sälja luren (Telenor eller Telia främst) själv gillade jag designen och mediafunktionerna på den version jag fick testa, men…. Efter en walkman uppdatering på min P1i så blev det att jag använder den telefonen istället (det finns ett fulhack för att få w950 funktioner i mediadelen)

Ok att Iphone’n är tunn och väldesignad, men väldigt amerikaniserad med vissa funktioner som vi här i Sverige haft i flera år.

ipod-touch-vs-iphone

Det som privat importerade iphones vunnit på i Sverige har väl varit ”flashnings faktorn” dvs kolla vad jag har för nåt, men det kommer knappast fungera när den säljs legalt .

Själv funderar jag på att fixa en ipod touch istället, den känns klart mer prisvärd än en överprisad Iphone.

2 Comments

on “Iphone eller inte?
2 Comments on “Iphone eller inte?
  1. ”Själv funderar jag på att fixa en ipod touch istället, den känns klart mer prisvärd än en överprisad Iphone.”

    Hm, en ipod touch kostar ca 3000kr en iPhone kan du få tag på för 2400kr i USA. Sen har iPhonen mer funktioner än Touch och samt mycket snyggare.

  2. Skiljer en cromekant telefonfunktion och en 2 mp kamera, Iphonen är något fetare rent fysiskt och har några extra program som kan fixas in på Ipod:en rent praktiskt, sedan har du alltid ”risken” att du kan få tulla Iphonen eftersom den har ett värde på x antal kronor (jo jag reser i tjänsten och har åkt på det när det gäller vissa datorprylar)
    Så Iphonen kan bli dyrare än väntat plus att du drar omkring med en 2G telefon i ett nät som allt eftersom omvandlas till 3g

Comments are closed.