Iphone eller inte?

Precis som aftonbladet skriver så har det varit turbulent kring ryktena om Iphone i Sverige, allt från hur den kommer fungera (3G är väl det minsta som borde integreras i den stackaren) och vilken operatör som kommer få möjligheten att sälja luren (Telenor eller Telia främst) själv gillade jag designen och mediafunktionerna på den version jag fick testa, men…. Efter en walkman uppdatering på min P1i så blev det att jag använder den telefonen istället (det finns ett fulhack för att få w950 funktioner i mediadelen)

Ok att Iphone’n är tunn och väldesignad, men väldigt amerikaniserad med vissa funktioner som vi här i Sverige haft i flera år.

ipod-touch-vs-iphone

Det som privat importerade iphones vunnit på i Sverige har väl varit ”flashnings faktorn” dvs kolla vad jag har för nåt, men det kommer knappast fungera när den säljs legalt .

Själv funderar jag på att fixa en ipod touch istället, den känns klart mer prisvärd än en överprisad Iphone.

Post Author: The Gadgeteer