IOS 5.1 Dag 1

Ios 5.1

Då har 1.a dygnets testande av ios 5.1inletts och batteritiden (ta i trä) verkar vara lite bätter på min iPhone 4 , har också hittat en annan bonus, min telefon har lite bättre täckning än innan, tidigare så har mina mottagnings staplar varit försvinnande få när jag suttit hemma och försökt ringa med telefonen.

Men nu så har dom genast förökat sig, och det är inte bara kosmetiskt, kvaliteten är bättre på samtalet (nej inte på själva konversationen utan ljudmässigt) och den tappar inte samtalen (så här långt i alla fall)

ios 5.1 signal

Så det har varit en rätt trevlig upplevelse så här långt, ska också experimentera lite med att få dom gps beroende påminnelserna , dvs geo-fencing funktionen som man nu säljer in det här nya på.

Det verkar inte som att 3GS:en kommer få den här funktionen vilket känns synd, att få nåt som poppar upp just när man passerar affären som påmnner om att det kanske skulle behövas papper till självsaneringslokalen (läs toaletten) eller ett par lite mjölk till.

Blev ett inlägg kring det också på www.niccman.se idag

Det är snart dags att få lite ordning på den här bloggen, dvs sidor och likande, med det nya temat så har jag inte hunnit fixa till alla länkar än, men det är påväg, tillsammans med en del nya projekt, tex ambulernade webb server projektet som ska in i Mercedesen jag skriver om på www.motormaniac.se ok det ska bli en kombinerad webb och media server som ska fungera i bilen och den ska kunna ”prata” med min mediaserver hemma för att hålla musik och film uppdaterad i bilen

Det kommer mer info om både hemserver (DLNA hemmet 1.5 beta 3) och allt som jag planerat kring det, just nu fungerar det mesta rätt bra även kopplingen till Samsung Galaxy Tab:en (min 8.9″)

Ska ocks lägga upp lite tips från ”PrylTomten” i år och se om nån av mina trevlia leverantörer vill bjuda nån av mina läsare på en trevlig PrylKlapp i år

 

 

Post Author: The Gadgeteer