Import, vad i h*****!!!

Jag har importerat spel från japan…. naiv som jag var blev jag ganska chockad av den maffig extra kostnad som som kostar 50% av ordinarie priset.

Det är den otrevliga skatten på att jag importerar något som INTE finns i sverige (eller ens i europa för den delen) och jag måste betala för ett spel jag redan betalat både spelet och frakten med UPS……. är det inte lite orimligt att de måste göra detta, visst hände det bara när jag beställde i vintras och nu har jag utnyttjat lite kontakter i japan som skickar spelen som privat paket istället nu så jag kommer undan billigare.

Ska det verkligen vara att konsumenten drabbas bara för att det inte finns samma utbud av spel i europa som i asien eller någon annat land eller kontinent?

                         

                 Bleach HTS 5 cover

Jag är såld på japanska PSP spelserien Bleach Heat Of The Soul, var tvungen att köpa från en väldigt bra sida som heter play-asia.com och får den nu i veckan verkar det som ^_^

Post Author: The Gadgeteer