Huawei U8100 (Mållgan Telefonen hos Expert?)

Alla ni som någon gång läst Alfons Åberg känner nog till Mållgan, Alfons osynliga kompis!

Jag har troligen hittat Mållgans telefon inte helt otippat hos Expert Butikerna, eller jag kanske ska säga INTE hittat.

Huaweis U8100 telefon är en rätt prismässigt trevlig (enl annons) Android telefon i det sk lowend skiktet, dvs den telefon som ska bjuda in användarna till just Android telefonernas värld, och med ett annonspris på 999:- med Telia kontant så kändes det ganska rätt att bege sig ut på telefonjakt för att få testa och naturligtvis fixa en platform för app tester.

Med dubbla kameror , dvs en för videosamtal och en 3.2 megapixelkamera för andra bilder så verkade det som en rätt trevlig telefon plus 3G och 2.8″-skärm i QVGA-upplösning (240×320) så hade den varit rätt trevlig som komplement till iPhonen som flänger med mig i jobb och annat.

Men där kommer då Mållgan in, efter en rundtur till ett antal Expert butiker så blev kontentan noll, den knepigaste dialogen var med ett antal säljare som påstods aldrig sett telefonen ifråga (osynlig?) så jag började ringa runt för att kolla, men inget napp.

Annars har Huawei rätt många roliga saker som ärpå gång, vad sägs om iPad liknande Huawei SmaKit S7 en androidtablet på 7 tum och WVGA-upplösning (800×480) som vore rätt trevlig

Post Author: The Gadgeteer