Huawei Sonic + Comviq = bra köp?

Comviq är företaget som var först i Sverige med kontantkortet, jodå jag köpte ett sånt redan 1997 från Tele2/Comviq

Det var på den tiden som samtalen kostade skjortan (7 kr dagtid och 3 kr kväll/helg) men man slapp skaffa abonnemang och jag kunde skifta simkort i tjänstemobilen så inte min dåvarande chef skulle bli helt vansinnig på mina samtal .

Så det är med lite nostalgi som jag beställer en rätt trevlig och prismässig telefon för att leka med här på PrylParadiset..

Naturligtvis matchar den kontant dongeln för det kontanta bredbandet och även om Kameran i Huaweien kanske inte är den bästa och den knappast kommer få nån uppgradering till 4.0 så kändes inte dom 800 dryga kronorna felinvesterade

Eftersom Comviq har ett erbjudande om att man får 300 kr extra i ringpott så passade det rätt  bra att byta ut ett av dom andra kontantkorten till Comviq.

Telefonen kom rätt snabbt och operatörsbytet funkade rätt bra efter lite handpåläggning (dvs registrerande av telia kontant innan flytten till comviq) och dne 50 lapp som låg på teliakortet försvann ut i cyberrymden.

Men det dök aldrig upp några 300 kr på saldot, så nu väntar jag andlöst på svaret från Comviq om.. Varför

Huawei Sonic telefonen känns trevlig även om den är lite långsam, hade varit trevligt med den nya Blade II telefonen men plånboken var lite väl tunn den här gången (skriver gärna ett test åt Er Comviq med bra länkar Hint)

Post Author: The Gadgeteer