Höst, kanske dags för lite Galaxy Pocket Plus Tävling?

Samsung Galaxy Pocket Plus

Hösten kommer snart lägga stora högar löv i vägen för både dörrar och gångbanor, och innan vi vet ordet av så kommer det bli kallt och rätt murrigt ute.

Vad skulle då inte kunna vara bättre än en liten tävling här ute och priset jag varför inte något trevligt från Samsung.

samsung galaxy

 

Även om det är en budget telefon så ger den valuta för pengarna, med android 4.0.4 så är det nöje i en lite trevlig ask.

Så nu ska jag försöka komma på ett trevligt tävlingsmoment så inte det blir ett lotteri utan just tävling eller hur.

Så varför inte gilla oss på Facebook så Du riktigt kan stå i startgroparna för att vinna en trevlig telefon innan den stora köpfesten i December

https://www.facebook.com/prylparadiset.se hittar du oss på FB och ja tryck mjukt på gilla knappen så vet du att Du knappast kommer missa vad som händer i Paradiset 🙂

För det kommer bli mer under hösten också, spel, filmer och ja just prylar och trevliga tävlingar och tips om hur just Du ska fixa den här vintern utan att gå i medialt ide .

För just vintern är ett perfekt tillfälle att njuta av film och kanske lite spel medan snön yr utanför fönstret och kylan biter i kinderna , jo då är det bättre att slå en signal på Galaxy Pocket Plus en och köra ditt eget hopknåpade Lan party i vardagsrummet eller en filmkväll utan att behöva se på uråldriga Netflix filmer .

Ok nu sprang jag iväg lite och ja nu var det tävligen ja, Samsung Galaxy Pocket Plus och nåt trevligt moment som ger Er lite möjlighet att motionera dom små grå innan kylan saktar ner processen eller hur 🙂

 

Post Author: The Gadgeteer