Home Server Del 2

Nu har all media lagt över på min Franken server (Geekigt att lägga Frankenstein på allt jag bygger jag vet) och det har blivit en hel del testande av att spela spola och känna på hur allt fungerar.

En underbar plugin är Lights Out pluggen som låt serevern gå ner i vila (och startar upp igen vid bestämd tidpunkt)

Det var ett av problemen när jag lekte med Home Server liknande burkar innan, att dom inte låter så mycket på dagen när allt annat händer hemma, när musiken spelar tv.n är på men på kvällen när det börjar släckas ner så hörs fläkten helst då jag leker med hembyggda burkar och inte HP eller Fujitsu specialbyggen så kan det bli lite ljud från maskinen (sedan att det inte verkar finnas någon leverantör i Sverige just nu gör det fundersamt om microsoft lanserar den här överhuvutaget)

Mer kul recensioner kommer

-==GadgetGeek==-

Post Author: The Gadgeteer