Home Server 2011 (Vail) RC

Äntligen nu när jag fått ihop min nya FrankenPc så fanns det något att testa Home Server RC’n från Microsoft på.

Installationen går som vanligt som tåget , ds det tuffar på för sig själv utan att man som installatör/admin behöver göra några större ingrepp (att mjukvaran senare troligen kommer levereras förinstallerad kommer väl göra det ännu enklare)

Eftersom jag kör det här på min egen exeperimentmaskin så blir det frenetsikt att hitta drivrutiner till Nvidia kortet och windows Server 2008 (64) även om det inte är meniningen att man ska sitta med skärm på Severn så gillar jag när allt funkar.

Så nu den här helgen ska det konfigureras och testas men än så länge gillar jag det jag ser… AddIns ska installeras och sedan ska det köras så det ryker, hoppas på att det kommer en OEM version Franken PC’n vill vara permanent server…

-=GadgetGeeK=-

Post Author: The Gadgeteer