Hallon hur kul kan det vara?

Jag har testat operatören Hallon några gånger, eller operatör och operatör, dom hänger på Tre’s nät och säljer egentligen kontantkort och PrePaid abonnemang

hallon_395x255

Och det har fungerat lite sådär, man på annonser så står det att det inte ska finnas några bindningstider eller annat och det är säkert bra som marknadsföring men man kanske borde egentligen säga att bindningstiden är en månad då det stämmer bättre.

Ok hur menar jag nu då, jo om Du nu skaffar ett av deras ”Abonnemang” så lägger du in dina kontokorts uppgifter får ditt kort och det mesta rinner på som det nu ska, men om du under tiden ändrar dig, ja du kanske inte förbrukar dina minuter eller gigabyte (gb) eller dina barn (ja what ever) och du vill ha ett Kontantkort, ja då är det väl bara att gå in och ändra som nu reklamen säger….

Gör inte detta när månaden har börjat för whoops då försvinner ditt abb och graderas ner till kontantkortet samtidigt som det dras både för ditt nya kontantkort plus….. ditt gamla abonnemang (ok det var ännu värre från början när reklamen sa att du kunde gå in under ”Mina Sidor” och byta vilket visade sig vara helt omöjligt utan hjälp av Kundtjänst)

Jag bytte mitt Hallon den 28/2 vilket inte visade det sig gick igenom förrän den 3/3 så helt plötsligt så blev det dubbel debitering på kontot yippie (damn those Hippies)

Och konversationen med kundtjänst blev sedermera så här :

Jag: jag får mail om att ni inte lyckats debitera mit kreditkort, men jag omvandlade till kontantkort liten och det har dragits redan
plus att ni spärrat mitt sim
Evelina: Hej! när ändrade du till kontantkort+
Jag: dagen innan det skulle dras och fick meddelande om att jag skulle se detta dagen efter vilket jag ser på sammanställningen
Evelina: Okej, var det efter den 1a?
Jag: nej
Evelina: Om jag får be om ditt personnummer så ska jag ta fram dina uppgifter
Jag: XXXXXXXX
Evelina: Ser att du bytte till kontantkort den 3/3
Jag: nej jag gjorde bytet den 28/2
Evelina: och då har vi redan gett dig en ny påfyllning på ditt abonnemang och börjat debitera dig.
Jag: varför drogs det då 99 kronor från mitt konto vid bytet
Evelina: Det gör det alltid när du ändrar från abonnemang till kontantkort
Jag: så den här månaden då ska jag betala 99 + 132 ?
Evelina: Ja enligt våra bytesregler ska du det
Jag: samtidigt som jag får 1 gb uppkoppling men betalar för 7
du är medveten om att den här konversationen läggs upp på www.prylparadiset.se efter detta
Poof så stängdes allt ner
insmaps_Two Steps From Hell Logo
Lärdommar efter detta, Hallon är gott som sylt som bär men ibland så biter man i en mask och det förstör smaken rätt radikalt, samma med Hallon . se gott trevligt men ibland så smakar det jäkligt Beskt
Jan Eriksson
Creative Writer
Prylparadiset.se
janne@prylparadiset.se

Post Author: The Gadgeteer