Grattis

Första vinnarna är nu dragna och det blev Kylie  Larsson och Patrik Nilsson som vinner var sitt presentkort på 100 :- hos SF.se (Lite så där lagom innan Hobbit premiären

grattis

Det blev ingen uppdatering igår på ”dagens fråga” och det ber jag lite om ursäkt för, har blivit lite mer beslut den senaste tiden för hur saker och ting ska fungera och In the real world as in Dreams, everything isnt allways as it seems.

Det är lite av en knepig Jul för mig i år, min Mor gick bort i april efter en kort tids sjukdom (65 år gammal) och ja livet förändras efter såna händelser..

Och som jag skrivit här innan, jag kör den här sidan helt privat så jag tar av egna slantar för att ge några andra lite julglädje om jag kan, för det är alltid trevligt att ge lite.

Hade en rätt svår Olycka själv för några år sedan (svår mc olycka) och vet att ibland så behövs det bara att någon skänker en tanke för att det ska bli en trevlig tid .

Kommer slå ihop tävlingarna från www.motormaniac.se & www.instyle.se hit istället så jag kan ge lite mer och hoppas att Ni alla får en skön JUL

 

// Janne

Inläggsförfattare: The Gadgeteer