God Jul önskar Jag från Prylparadiset

GOD JUL

Till Er alla trevliga läsare där ute kommer ett God Jul från Mig till ER, hoppas ni har en fin Julafton och njuter av både familj och mat (på olika sätt naturligtvis, ja ifall ni defacto inte skulle vara Kannibaler eller Zombies då förstås)

God Jul

 

Hoppas Ni alla varit snälla och att ni får det ni önskar ER i Jul.

Och om Ni känner i ert Hjärta att stödja en Prylfanatiker i JUL (Ja jag vet att det inte är lätt, men jag ber om Hjälp ) så hjälp gärna till med att stödja en bra publicerings dator till Prylparadiset efter det otrevliga haveri Jag hade tidigare, alla gåvor stora som små tas emot med öppna armar och prisas i inlägg. Så lovar jag att fylla Prylparadiset.se med bra artiklar och tester plus fler tävlingar Det är både ett Jul och Nyårs Löfte

Tidigare i veckan Dog Prylparadisets trevliga Dator och efter det har inget varit sig likt, så nu Ber Jag Om Hjälp, donera en slant och Gör en Prylfanatiker Hjärtans Glad i Jul, alla bidrag uppskattas och tas till Hjärtat Använd Swish och skicka till nummer +46705811968 (Jan Eriksson, ja det är jag) eller Paypal Nedan

 

 

One Comment

on “God Jul önskar Jag från Prylparadiset
One Comment on “God Jul önskar Jag från Prylparadiset

Comments are closed.