Facebook Home på Sony Tipo ( & Galaxy Tab 8.9 LTE)

Då har jag experimenterat klart med Facebook Home både på Min Sony Och Galaxy Tab.en och?

facebook-home1

 

Naturligtvis var det trevligt till en början att se bilderna och meddelanden från Facebook listan glida förbi på skärmen, men till slut så blev det mest irriterande.

Jo jag vet att det finns en hel del analytiker där ute som vill att våra hypersmarta telefoner mest ska fungera som sociala kommunikationsplattformar i framtiden, men att bara vara på Facebook? Hur kul är egentligen det?

Ok jag måste erkänna jag vet inte hur just Du använder din telefon (kommunikationsplattform..) men jag gillar valfriheten dvs om jag vill sitta på Facebook, eller om jag vill plocka iväg en massa kommunicerande på Twitter eller kanske ill och med prata i luren för det är just där som FB Home blir lite jobbig plus bilderna som nu åker förbi på min skärm är uppdateringar från flödet och ja erkänn hur många av dom bilder som dina kontakter förmedlar vill du egentligen se på din telefonskärm..

Så jag gillar uppdateringen av programvaran men Home appen får stanna hemma hos Facebook än så länge

Gadgeteer

Post Author: The Gadgeteer