Ett svårt fall av Cache-röta

Vad gör man om hemsidan/bloggen pekar på samma inlägg som i somras?

wordpress-cache

Vad menar jag nu då? Jo problemet var att varje gång som jag plockade in ett nytt inlägg så såg allt så bra ut men när webbläsare cachen var nollad och jag hoppade in på hemsidan igen så var jag visst tillbaka i Juli igen,.

Så jag kan förstå hur tråkigt det nu kan bli att slösurfa in på prylparadiset och mötas av samma inlägg som i  somras som sagt.

Så vad blev det då till sluta att göra, jo rensa manuellt en massa kataloger och filer för att sedan slutligen få i ordning på inläggen.

Så nu är jag igång igen och skrivandet rullar på lite smått, Raspberry Pi projektet har börjat rulla lite lätt och det känns som om det är dags för lite höststädning i menyerna här samtidigt som det kanske ska skrivas nytt, skrivas om och kanske till och med skrivas runt lite grand.

För vissa saker har legat här på prylparadiset alldeles för länge och ja det kanske är dags att dom förpassas ner till old news kategorin eller hur .