Ericsson W890i

Efter en bra tids test så har jag en bra uppfattning om den här mobilens möjligheter och kan nu göra ett omdöme.

Det som gör att jag faktiskt skulle ens tänka mig att använda den här telefonen är att jag faktiskt gillar att titta på den, designen är väldigt stilren i silver med det lilla walkman märket i högra hörnet.

w890i

Den är även otroligt praktisk då den är otroligt smal vilket gör att det inte känns som om du har ett betongblock i byxfickan.

Men ett fint paket är ingenting utan ett innehåll som känns värt priset d.v.s har den bra kapacitet som en mobil över huvud taget?

Svaret är ja med ett leende 🙂

W890i har en bra batteritid och sköter multi tasking som musik samtidigt som man t.ex. fotar eller sms:ar med bravur.

w890isilvf14_nm

Med en knapptryckning så kan du skifta mellan mediaspelaren och ovannämnda funktioner utan några som helst problem.

Mediagränssnittet är igenkänligt som det alltid ser ut på walkman mobiler och jag tycker att de kunnat kanske göra något mer med det gränssnittet, kanske så att användare skulle få ändra bakgrund t.ex. för att göra din mobil lite mer personlig så att säga.

Den enda saken jag kan tycka känns konstigt i utförandet är att kameran på 3,2 megapixel inte har någon zoom alls utan du måste senare via antingen datorn eller direkt på mobilen zooma och spara det som ett nytt foto.

Den här mobilen skulle lätt kunna ta över för min iPod om den skulle ha liiite mer minne (min iPod slår den fortfarande på den fronten)

 

Den överlag känslan av att använda den känns rent utav bra, helt enkelt eller kanske till och med toppen.

 

Jag rekomenderar den här telefonen till den som vill ha en stilren och lätt förvarlig telefon för en ganska standard slant för nya telefoner (nu för tiden) så vad väntar ni på =) gå och köp den 😉

Inläggsförfattare: The Gadgeteer