Ebay (PayPal) Blues

EBay

EBAY ….. Det kommer väl knappast som någon överaskning att jag handlar en hel del på Ebay, nej inte den Svenska motsvarigheten Tradera utan ”stora” Ebay där ute på nätet, där kan man hitta dom mest udda, roliga, knepiga och helt fabulösa prylar men ibland blir det lite fel.

ebay

Den senaste tiden så har det hittat hem en del kul prylar bland annat för min nya/gamla hobby aka AirSoft (vilket är en hel del att köra soldatmaskerad ihop parat med leken total world domination)

Det har blivit en hel del paket och visst det är lite av att köpa grisen i säcken när man handlar över nätet och prylarna kommer från all värdens Hörn.

Men det har för det mesta gått bra men nu har jag snubblat över ett problem ”Error code: 70049” dyker helt plötsligt upp när jag som bäst håller på att försöka landa en Panasonic Toughbook deal över nätet, vad just den felkoden innebär vete fasen men det den gör är att den hoppar över inköpet och galopperar direkt över till PayPal kontot och drar en mindre summa pengar från kontot.

Ja det är lite som att släppa in dom där som ”Ringer från Microsoft” ja Ni vet dom som på väldigt bruten Engelska ringer upp och påstår att Du har virus på din dator och som när dom ev får tag på dit kreditkortsnummer skamlöst plockar pengar och lämnar dig med luren i handen, ett fånigt leende på läpparna , en erfarenhet rikare och ett gäng kronor mindre på kontot.

k vad var det för dator jag nu var ute efter, jo en hejdlöst utdaterad (nej inte uppdaterad) ”terrängdator” Light (dvs hade jag haft mer pengar så är det CF-29 cf-30 mfl som är intressanta) som kan följa med på diverse Airsoft äventyr eller kanske till och med på tjänsteutövning som jag har med försvaret med jämna mellanrum, ja bild var det ja

panasonic-toughbook-cf-t7-1.06ghz-core-2-duo-2gb-250gb-12.1-tft-touchscreen-wi-fi-[3]-1222-p

Post Author: The Gadgeteer