EBay och en (som det känns) evig väntan

Äntligen har det börjat röra på sig, ja jag väntar fortfarande på lite prylar från Ebay som jag behöver till Toughbook:en, för det som jag fick var felande men eftersom jag nu hade en trevlig leverantör så skickade dom ett nytt exemplar av gsm modemet som inte riktigt fungerade (ja vi snackar äldre teknik här fortfarande)

Varför skaffar jag inte en ny och fräsch toughbook då, enkelt jag har inte direkt råd med det, för till skillnad från många andra som verkar skriva online om dom här sakerna så tjänar jag inga pengar på det här utan det är mest av eget intresse (fattar inte hur andra får testexemplar och liknande, själv letar jag i fyndlådorna och begagnat)

aadda8cb5a116d1be03a2fdff2abc158

Men i alla fall nu så ser jag att posten tagit mot paketet och det ligger för sortering i Stockholm (så med lite tur så dimper det ner typ onsdag eller Torsdag) och snart blir det att sätta skruvmejsen i Laptopen igen och försöka skapa något trevlig av den igen.

Jobbar också vidare med motormaniac.se och söker projekt även där och försöker hitta en liten bil med renoveringsbehov (gärna en ford Ka eller Rover 200 modell eller 25 modell) som jag kan göra nåt busigt med, för det är dom sakerna som är lite extra kul just nu, busbilar och lätt skruvade projekt då min ekonomi inte är den bästa .. men det är en annan historia