Ebay feber och Vinna på Lotto

Den senaste tiden så har jag snöat in ordentligt på just Ebay, alla dom här prylarna som man sällan ser i Sverige bara några knapptryckningar bort.

ebay, lotto

Men det är farligt för oavsett hur lite det än ser ut när man jämnför priser (mot dollar eller Euro kurser) så kan det ibland bli lite för mycket .

Så jag brukar koppla av med att spela lite lotto oavsett om man gör det på det statliga sidan av spelvärlden eller om man hamnar hos Euro-Millions lotteriet  så är det väl aldrig fel att kunna drömma om att få in den där stora vinsten som kan ge lite mera på pluskontot både monetärt men också familjemässigt .

Jag kommer ihåg när Lotto lanserades en gång i tiden (japp jag är gammal) första spelet i Sverige med svindlande vinstsummor som en miljon i potten och även fast jag var liten så smög jag in en kupong till mina föräldrar där jag försökt med det mesta från olika mönster till slumpa fram siffror

lotto

Och sedan alla nätter innan dragningen när jag låg och planerade vad jag skulle göra ifall jag vann en så ofantlig summa pengar, men nu har tiderna förändrats eller ok drömmarna finns kvar samtidigt som både vinster och tillfällen att spela har blivit fler bättre och naturligtvis större .

Så spelar jag idag? Ja naturligtvis och drömmer gör jag fortfarande om att en dag kunna få ta del av den där stora vinsten och det är väl halva nöjet att kunna få drömma om något som kan förändra så mycket bara på ett ögonblick eller hur?

Nej nu smiter jag ut igen på Ebay och letar efter lite kul prylar och vem vet om mina siffror faller in på rätt sätt så kanske jag kan köpa nåt kul där ute eller hur?

Gadgeteer

Post Author: The Gadgeteer