Ebay ännu en tur :-) BaoFeng

BaoFeng

Japp jag är klart beroende av just Ebay och bara häromdagen dök det upp ett trevligt paket i brevlådan, ja som ingressen säger nåt med märket BaoFeng

BaoFeng

 

Och man kan säga rätt mycket om Ebay, men en sak är säker jag har inte haft nåt paket som inte dykt upp (eller ok ett men den säljare skickade en motsvarande vara) ja inte som  http://www.miniinthebox.com/sv/ där jag fortfarande väntar på en kamera för bilen (ja ni vet dom där som brukar finnas i ryska bilar för att dokumentera poliser och olyckor) så japp jag är nöjd med EBay

Men i alla fall tillbaka till BaoFen radion, den dök upp i posten precis som utlovat och nu ska den få fungera som lite av varje, helst eftersom jag hamnat lite i Airsoft/Paintball träsket nu och håller på att sätta ihop lite utrustning för att göra det hela lite roligare.

Och där är radion just en del av det hela, för det fungerar lite bättre när man kan hålla kommunikationen igång med lagpolare mfl

Det enda jag väntar på just nu är en kabel för att programmera Baofeng handenheten , japp jag är lite lat och gör det hellre på datorn än att sitta och hålla på att manuellt knappa in värden på ett pytte fönster på handenheten

Liten hint om vilken uniform jag håller på att sätta ihop…..

baofeng, umbrella

 

Ja välkommen till den mörka sidan, vi har kakor (även om vi redan knaprat i oss dom flesta) jag håller på att plocka ihop en Umbrella Corporation soldier uniform (kanske till och med kommer att nörda kring i den på nåt scifi konvent)

Så det är lite mer prylar än just Baofeng Radio , om jag namedroppar lite Motorola Tetra Radio (i Sverige kallas systemet Rakel) och molle väst (naturligtvis svart ) och ja lite mer saker, men det kan jag skriva några ord om senare eller hur ….

Post Author: The Gadgeteer