Det går Framåt (Samsung Gooooo!)

Jag skrev igår om saker som fastnat lite på vägen mot att hänga på min arm, ja jag menar naturligtvis ”Min” Samsung Galaxy Fit som hade fastnat i Samsungs webb-Shop.

Så jag skrev ett inlägg och ett trevligt (hoppas jag) mejl till Samsungs press team och idag kan jag se att min beställning hoppat fram en liten bit i hanteringen, naturligtvis kan det vara ett sammanträffande eller inte, jag är i alla fall glad det enda som fattas snart är väl i såna fall en bättre telefon men men det kan få vänta (en S3 LTE är väl knappast Top of the Line längre)

samsung-gear-fit-screen-540x334

Annars ligger lite andra tester med i Pipelinen, bland annat Carlock som är en test från Protectus Technologies som ska vara ett GPS Tracking system för bilen, kommer samtidigt att testa den Svenska motsvarigheten Automile, men mera om det kommer komma på www.motormaniac.se och här

Samtidigt så kommer det jobbas kring ett liknande eget projekt då det jag sett hos dessa företag är rätt intressant och när hårdvaran är lättåtkomlig (ebay är en bra kompis där för att hitta experiment prylar) och samtidigt som det finns en hel del opensource programvara för att driva sin egen ”Fleet Management” när det gäller bilar (om man nu kan kalla 2 bilar för en hel flotta)

Ja det kan komma och bli klart intressant

 

Post Author: The Gadgeteer