DC Universe Online har blivit Free-to-play

DC Universe Online är ett MMORPG som släpptes i början av året och fick ett rätt svalt mottagande då spelet kändes smått ofärdigt under releasen. Men kan elimineringen av månadsprenumerationen verkligen rädda ett spel i nöd? Nu, inte ens ett år senare så släpps det helt gratis och nu kan du ladda hem launch-paden och spelet på 14.1 GB medan de uppdaterar servrarna för f2p övergången.

Det här är inte heller första gången ett online-spel som inte fått önskade intäkter eller fått svajande popularitet kunnat komma över motsättningarna genom att ändra sin betal-modell till mikro-transaktioner. Lord of the Rings: Online, Champions Online, Age Of Conan mm. har bland annat rapporterat om mångdubblade vinster efter att de skiftat till free-to-play modell och om vi har tur så kommer detta även rädda DCUO:s community från att sönderfalla.

 

Alla som nånsin varit intresserade av Batman, Superman, Green Lantern eller några andra DC figurer kan gott ta och prova på spelet nu när det är gratis, och vi vet ju att gratis är alltid gott!

Vi möts i Gotham City, alla som är sugna!

//Zeraphim, sidans spelnörd!

Post Author: The Gadgeteer