Comviq Blues

Comviq, ja ni vet dom där med billiga telefoner och kontantkort som var dom första i Sverige med just kontant mobil (ja jag hade ett av dom första tror jag faktiskt) dom har gjort mig besviken.

Comviq-logo-2012

 

För medan Comviq reklammässigt är fullt upptagna att rädda sin kompis så ligger jag och vevar frenetiskt utan att Karim lyfter ett finger för att rädda mig 😉

Ok nu ska jag förklara, för ett tag sedan så damp det ner ett trevligt kuvert från Comviq med en jättelik kupong som erbjöd kontant mobilt bredband (sim + modem) för en klart trevlig summa, dvs det var gratis och eftersom jag håller på med mitt bredband i bilen projekt (www.motormaniac.se) så kändes det klart trevligt att eventuellt köra Comviq i bilen.

Så snabbt som en vessla så fyllde jag i kupongen och gjorde som på den gamla goda tiden, dvs spanade in en Gul brevlåda och lurpassade på den tills den var mindre uppmärksam och postade brevet

Och sedan påbörjades den långa väntan på att något kul skulle dimpa ner i snigelpostlådan hemma……

Så jag väntade,,, och väntade och väntade  tills en dag som en likaledes gul elmoped med tillhörande postutdelare kom med ett kuvert som det lyste comviq om.

Men vänta nu, kuvert… har Karim & Company revolutionerat bredbandsvärlden skulle jag få universums första platta mobila bredbanda …..

Nej det dök upp ett kontantkort och inget mer, så där sitter jag nu med bakdelen nästan i brevlådan och inga bredaband i bilen Karim rädda mig ?

Ge mig ett modem (och en Samsung Gear som plåster på såren? ) så ska jag , bilen och Prylparadiset.se verkligen visa att Comviq kan rädda en kompis, dvs mig

hämta

 

Så ska jag lägga om hela min mobila telefonlösning till Comviq som verkligen vet hur man räddar….. en  Compis

Post Author: The Gadgeteer