Android, Ios .. jag är nyfiken på Windows Phone(&Tablet)

Det var ett tag sedan jag plitade ner några rader här 🙂 men nu är det väl dags igen.

Jag har skaffat en Windows telefon, nej den är inte ny , nej sannerligen inte efter julen så är det lätt begränsat i den berömda plånboken, nej den här gången är det en HTC s740 från tiderna då telefoner inte körde med sånt som touch eller annat och systemet på telefonen är Windows Phone 6.5

htc-s740_01

Ja egentligen hade jag gärna haft någon av dom nya lurarna från Lumia serien som Microsoft (tidigare Nokia) marknadsför (Tillverkar & Säljer) och en Surface dator istället för det gamla vanliga Android eller IOS , för det blir rätt enahanda med Androider och I-Prylar .

Jag är nyfiken kring hur det kommer fungera med nya Windows 10 och naturligtvis då hur jag själv ska kunna få det att fungera med integration i bilen (ja lite av mina vanliga projekt i samarbete med www.motormaniac.se)

en-INTL-PDP-Surface-Cover-Black-RD2-00080-Large

Och samtidigt kanske knåpa ihop lite appar som plattformen kan behöva, ja tankarna är som vanligt rätt många, men än så länge får jag fortsätta knappa på den gamla Windows Phone 6.5 luren och fundera på hur det kommer fungera när allt det nya nu kommer under 2015 med uppdateringar och ny teknik, för nu ska vi också bli hälsosammare med alla smarta saker vi kommer ha på oss på kroppen klockor, armband och allt vad det nu kan vara .

Och känner jag Microsoft rätt så har dom säkert något också på lut. Eller?

Post Author: The Gadgeteer