Ameibo, Film var du vill När du vill

Ameibo, ett skönt koncept med film på nätet, äntligen någon som ser möjligheter när andra (känga till vissa mediaproviders) ser mest problem.

about_gold

AMEIBO

 

Själv har jag funnits med i utkanten av detta sedan jag hittade tjänsten på nätet för 3 månader sedan, och har hittils varit väldigt nöjd med vad jag hittat, bara fördelen att ha tillgång till både film att hyra och att köpa tilltalar mitt IT sinne och naturligtvis mitt väl uppkopplade hem att man sedan kan tjäna på att låta andra ladda ner filmerna är klart bara en bonus.

Så nu med min HomeServer klart uppe och fungerande och Bil-Pc systemet snart i full gång, så kommer tillgången till media som en skänk från en klarblå himmel.

Så vad skulle då kunna vara nästa steg för en sån trevlig tjänst? Med mobila bredband som på bred front växer fram så vore väl avtal med leverantörer där en trevlig deal, helst då merparten av Operatörerna har en nedladdningsgräns som snabbt blir förbrukad gissar jag när man hittar just dom filmerna som man vill se..

Post Author: The Gadgeteer