Alpine IDA-X200 test

Så dom som läser www.motormaniac.se har väl knappast kunnat undvika att se att test stereon från alpine äntligen kommit, och monterats.

Det är skillnad på ljud och ljud, tidigare har jag haft ett fullt multimedia system från just Alpine, men det blev stulet från mitt garage under en bilbytar period, så den senaste tiden har ljudet i bilen kommit från en Huvudenhet från Pioneer (MP40 modellen) men det är inte den som det ska handla om.

x100

Det var med spänning som paketet hämtades och fick packas upp i vardagsrummet för närmare inspektion, utseendet var till och med bättre än vad jag förväntat mig. Det som förvånade mig var hur lätt den kändes, det är nästan ingen tyngd alls på maskinvaran, detta pga att det inte finns några komponenter för att spela upp hårt media som cd/dvd skivor, utan det sker elektroniskt från usb minnen ipod’s eller cd-växlare.

Installationen gick smärtfritt, dvs det var ut med min gamla stereo+ monteringsramen och in med den nya, koppla ihop iso kontakterna och sedan var det mesta GO, nästa steg blir att ersätta högtalar Iso:n med mina egna dragna kablar och högtalare.

vår 008

Har också lagt på dekaler på bilen, då jag känner att Alpine ska få dom Cred’s som dom är värda, kommer också lägga upp logga och länk på hemsidorna *ler*

Nu är nästa steg att lyssna in mig på enheten och lära känna den på alla sätt jag kan, och kanske fråga snällt om ett bra pris på en sån här enhet, vill ha nåt snyggt att visa när jag ställer ut mina bilar

Post Author: The Gadgeteer