Alla goda ting är … 3

Man säger att alla goda ting i livet är just 3.

Men för mig så blir det nog mest 3 kontant om man nu ska vara ärlig, trots att även jag skulle vilja ha fri streaming av allt från musik till allt annat som man nu kan få med ett abonnemang så är mitt liv mest kontantinriktat.

Naturligtvis får jag skylla mig själv, efter ett antal mc olyckor och ett jobb som for all världens väg så blev hemekonomin minst sagt påverkad och då menar jag inte på ett positivt sätt.

Ok om jag nu ska klaga lite så blev det knappast bättre av att förlora läsplattan i bagagestrulet vid flygningen sist (tack Kristoffer för hjälpen med biljetten) så nu med lätt kass telefon, tji läsplatta och en viss misstro på människor så kör jag vidare på vanligt manér Om Du vill göra mig glad så Skänk en liten slant HÄR Och jag lovar att det Gör mig lite gladare, snälla.

Ok tillbaka till Tre.se Jag håller tummarna att helpdesken där hittar en möjlighet att hålla mig informationsmässigt ovanför en annars klart orolig yta så jag kan fortsätta skriva.
Ja det är lite av förklaringen på att det varit lite tyst här..
Så hjäääälp

Inläggsförfattare: The Gadgeteer