Airsoft och problem

Jag håller på med Airsoft, ja även om jag nu är på fel sida om 45 (finns det rätt eller fel sidor) så tycker jag att det är rätt kul att klä om i uniform och ja faktiskt ha rätt kul.

Det finns en massa prylar som man nu kan bygga upp sin sk Impression kring , dvs nationalitet, inriktning och beväpning.

DSC05592

Den senaste tiden så har jag funderat på att byta inriktning så jag la ut min Engelska impression på en airsoftsida på Facebook fick napp och drog iväg för att göra ett byte, men ibland blir saker lite fel, så pass fel att jag fick vända åka hem och bygga om mitt airsoft gevär då kvaliteten på prylarna i min bössa var lite hrm dåliga, nu hade jag tur som hittade Airsoft Tiger på nätet och just dom prylarna som mådde mindre bra i min L85A1 bössa

Så nu blir det att vänta på att saker ska trilla in från HongKong, vilket inte är första gången direkt, har haft en hel del att hämta därifrån från Ebay men nu blev det direktbeställning den här gången.

Så vad händer nu då med mitt impression byet, det får vänta och ja det kan bli trevligt att bygga en ny Airsoft bössa istället.. eller hur

eng_pl_R85A1-assault-rifle-replica-1152189687_10

Post Author: The Gadgeteer