Airsoft kul Möperi på hög nivå

Jag måste erkänna att jag verkligen gillar uniformer, och då kanske det inte är förvånande att höra att jag började med såna rätt tidigt, FBU / HvU när jag hunnit bli så pass gammal att acne’n prydde mitt anlete på dom mest besvärande sätt.

 

Royal Marine and Albanian Commando.jpg
Royal Marine and Albanian Commando” by UK MOD,

Och numera när jag är lastgammal så har jag hittat nya sätt att kunna sätta på mig fler uniformer än just den Svenska

Airsoft, att med realistiska lufttrycksdrivna replikation av militära vapen köra lite strategi och spel på hög nivå är rätt kul, och prislappen kan naturligtvis bli rätt stor, helst om man som jag gärna vill bygga upp utrustningen för att passa in till MilSim då det verkligen ska se realistiskt ut.

Men vill man bara kuta ut och panga så går det naturligtvis att komma runt 1000-lappen .

Ok för att vara ärlig så har jag också en genuin uniform och på den sidan är det ingen lek utan mera allvar (rätt populärt just nu när det spökar kring ubåtar i skärgården även om jag varit med så mycket längre)

Skillnaden med att köra strategi mm i skarpt läge vs Airsoft är att det går att göra en liten Rambo impression samtidigt som det är ett perfekt ställe att testa utrustning som kan komplettera den riktiga utan att för den delen bli kallad ”Julgran” vid uppställningen ja det och naturligtvis att en 6mm plastkula är en bra markering att man blivit träffad.

Så en hel del av dom saker jag skriver här om Satellit telefoner och komunikationsradio aparater är en del av den här rätt trevliga Hobbyn, och ja det lär bli lite mer skrivet om den ja kanske till och med att den ska få en egen sida.

Ta en titt hos AirSoft Sverige

Och se om det här kanske kan vara något för just dig