Acer Aspire Budget LapTop?

Jag har panik, eftersom mina ekonomiska ramar är  hrm begränsade så har det blivit en del koll på Zapto Acer och andra märken, men det verkar bli en Acer Aspire 4315 , jag använder inte laptopen bara till bloggande utan en hel del annat, bla styra mediaservern hemma, köra obd-II diagnostik på mina bilar. Så när min dell valde att sakta tyna bort så har jag befunnit mig i ett stadium av stilla panik, helst med den förestående Malmö Bilmässan som jag skulle blogga live från. Så jag har 1 vecka på mig att få fram nåt HJÄLP.

Bilmässigt passar ju dessa in:

Både på Prylparadiset med den sköna designen plus prestandan och motormaniac

asus_lamborghini 3415_large

vaio d2f4a0ffbb

ZeptoLiten001

Produktplaceringar här och på www.motormaniac.se nån? snälla?

Dom h

Post Author: The Gadgeteer