Acer Aspire 4315 test del 2

Så då har jag börjat komma igång med att jobba med Budget ”burken” från Acer och är väl inte besviken, ok det finns en del jag skulle ändra på om jag kunde.

På vänster sida bredvid tangentbordet så sitter det knappar för att förenkla arbetet, men när man tar tag i maskinen för att förflytta sig så är det lätt att komma åt knappen som stänger ner den trådlösa internet förbindelsen, vilket kan kännas irriterande, hade det varit min design så hade den knapplisten hamnat strax under skärmen där det är svårare att komma åt av misstag.

lX112561

Annars så känns prestandan ganska bra, med dom 2gb internminne som just min levererats med så flyte Vista fint, och uppgraderingen från Basic till Business gick på under 1 timma utan några större frågetecken.

Skärmen känns skarp och att arbeta med dom bilder jag använder på www.motormaniac.se och www.niccman.se (och här) så är den mer än nog i prestanda, Photoshop CS3 och Macromedia Dreamveawer är inga problem att köra samtidigt

Som repotage maskin så är den hrm stor, dvs hade gärna fått vara lite kompaktare då den kräver lite utrymme.

Som nöjesmaskin så har jag inte heller direkt några klagomål, den är väl inte så kompakt som jag skulle vilja, men den slinker med på ett bra sätt, och film + musik är inga problem, bör nämna att det inte är direkt nån maskin att köra grafikkrävande spel på, men man kan ju knappast få allt i just det här pris segmentet ,

Bilder . Acer Press

Skrivet av -=MotorManiac=- på en Acer Aspire 4315 2gb/80gb

Post Author: The Gadgeteer