Acer 4315 Långtidstest

Så då har jag kört min Acer 4315 i en liten tid, och det har kommit fram lite saker som jag inte gillar, både när det gäller supporten och maskinen. Det första jag märkt är att nätaggregatet tjuter/piper, och som tidigare hårdvaru konstruktör så är det troligtvis en dålig kondensator som är felet.

Ringde Acer support för att få nätdelen utbytt, men…….

Dom vill ha in hela datorn, det är ungefär som att för att byta ventil på däcket på bilen så måste man lämna in hela bilen i 14 dagar och samtidigt lämna alla kvitton på den och besiktningspapper.

Så vad kommer jag göra? Jo jag kommer köra slut på nätaggregatet, och när det dör dissikera det och filma vad som sabbat och skriva giftiga artiklar om det, också pga att acer inte svarar på brev om att få kontakt för at skriva om deras produkter, har klart bättre och trevligare kontakt med Asus så acer datorn är bara en period tills Asus får nöjet att bli min leverantör för hårdvara.

Asuslogo

Vill ha tag i en Lamborghini

ASUS-LAMBORGHINI-VX1

Post Author: The Gadgeteer